Καλώς ήλθατε στο...

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό ιστότοπο του 4ο Γυμνασίου Κορυδαλλού


Το χώρο για την επικοινωνία και ενημέρωση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών και για τη διευκόλυνση του εκπαιδευτικού έργου.

Μέσα από τις ιστοσελίδες μας θα γνωρίσετε το 4ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού, το Σύλλογο των Εκπαιδευτικών, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Για τους Γονείς: μπορούν να ενημερώνονται για τις ώρες επισκέψεων με τους εκπαιδευτικούς, το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, τα όρια και ο τρόπος δικαιολόγησης των απουσιών, τις δραστηριότητες τις ανακοινώσεις.

Για τους εκπαιδευτικούς: μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις εφημερίες, τυχόν αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα και τα ονόματα υπευθύνων για κάθε τμήμα. Να πληροφορηθούν για τα Εκπαιδευτικά νέα, να δουν εκπαιδευτικό υλικό και να επισκεφτούν και άλλες εκπαιδευτικές πύλες.

Για τους μαθητές: μπορούν να ενημερώνονται για το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, τυχόν αλλαγές του, τα όρια και ο τρόπος δικαιολόγησης των απουσιών, για τις δραστηριότητες και τις ανακοινώσεις του σχολείου, να δουν τις εργασίες των μαθητών, να δουν βοηθήματα και εκπαιδευτικό υλικό και ό,τι άλλο αφορά στη διευκόλυνση της εκπαίδευσης.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων.


Στοιχεία Επικοινωνίας

4ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού
Σταματοπούλου Π. 1, Κορυδαλλός
Τ.Κ. 18122
Τηλ: 210 4966540
email: mail@4gym-koryd.att.sch.gr
         
4gymkory@sch.gr